Stel jezelf voor in de keuken. Je bent aan het koken en tegelijkertijd ben je radio aan het luisteren. Gedurende 4 minuten wordt je favoriete lied gespeeld. Het ritme van dat lied is zo goed, en voor je het weet ben je met je voet aan het meetikken. Je gaat naar de koelkast om de groente te nemen (die je moet koken), en je realiseert dat je in het ritme van de percussie van het lied loopt. Plotseling ben je aan het dansen alsof je aan het feesten bent.

Deze korte inleiding kan met iedereen gebeuren (toch?). Je hoeft niet een muzikaal talent te zijn om ritme te hebben, maar het is wel zo dat je op basis van je eigen ritme percussie instrumenten kan leren bespelen om je verschillende ritmes eigen te maken.

Urban House Suriname heeft de kans gekregen om samen te werken met Adriaan Vervoort (www.adriaanvervoort.com), een professionele muzikant en drumleraar uit België. Natuurlijk zijn we begonnen met te luisteren naar zijn muziek om vervolgens onze samenwerking op te zetten. Dit samenspel resulteerde in een percussionistische workshop die plaatsvond op 9-14-16 augustus 2017 in Paramaribo. Heb je deze heartbeat workshop gemist bekijk dan de video en foto’s.

  • Date:

     9, 14, 16 augustus 2017

  •   Project Categorie:

    Career Support

  •  Executed by:

    Urban House Suriname